Здравейте колеги. Имам проблем с хидравличната рейка и се оказа , че трябва да се ремонтира (рециклира) , и ме интересува къде предлагат качествени услуги относно този ремонт . Става въпрос за София ! Търся наистина читав сервиз , защото вдигнах ръце вече от "майстори" .Моля ако има някой наблюдения за добър сервиз който може да поеме този ремонт да каже . Цената общо взето не ме интересува , готов съм да платя повече пари , но да знам че е направена както трябва . Благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на хидравлична рейка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DanchoTodorov Покажи съобщениеЗдравейте колеги. Имам проблем с хидравличната рейка и се оказа , че трябва да се ремонтира (рециклира) , и ме интересува къде предлагат качествени услуги относно този ремонт . Става въпрос за София ! Търся наистина читав сервиз , защото вдигнах ръце вече от "майстори" .Моля ако има някой наблюдения за добър сервиз който може да поеме този ремонт да каже . Цената общо взето не ме интересува , готов съм да платя повече пари , но да знам че е направена както трябва . Благодаря предварително
-
До колкото знам в 11ти учебен блок на ТУ-София рециклират рейки и хидравлични компоненти.
Пишете рециклиране на рейки в Гугъл и ще излезат теми от ФВ форума
Comment
-
сега, аз правих помпа, на Орион зад мак доналц, не съм чувал някой да се е оплакал от момчето Иван се казва мисля, но каквото и за му занесеш ти казва става или не става, успехsigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеДо колкото знам в 11ти учебен блок на ТУ-София рециклират рейки и хидравлични компоненти.
Пишете рециклиране на рейки в Гугъл и ще излезат теми от ФВ форума146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
Comment